Filmek a hangulatodra szabva

Végzetes vonzerő

16+ karika
Fatal Attraction

Mesterszám

7.010 6.9 -
52 023 vélemény alapján

Szerintem

Dan nyugodtan éli mindennapjait, amíg meg nem ismerkedik Alexszel. A kellemes kaland azonban végzetes következményekkel jár, Alex ugyanis nem hajlandó tudomásul venni, hogy a kapcsolatnak vége, és a továbbiakban a férfi számára csupán emlék. Túlfűtött érzelmei fokozatosan őrült gyűlöletbe csapnak át, tönkretéve a férfi addig harmonikus családi életét, s még a gyilkosságtól sem riad vissza.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

A Csajkeverők elsőfilmes rendezője, Tom Gormican maga is a filmnek helyszínt adó New Yorkban élt szingli huszonévesként, így nem esett nehezére megragadni a nagyváros trendi fiataljainak életére jellemző pillanatokat.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér már 2013-ban elkészült, de a Disney döntése alapján a szintén akkor készült Repcsik került hamarabb a mozik műsorára.

Kommentek