Filmek a hangulatodra szabva

Végzetes vonzerő

16+ karika
Fatal Attraction

Mesterszám

7.010 6.9 -
52 023 vélemény alapján

Szerintem

Dan nyugodtan éli mindennapjait, amíg meg nem ismerkedik Alexszel. A kellemes kaland azonban végzetes következményekkel jár, Alex ugyanis nem hajlandó tudomásul venni, hogy a kapcsolatnak vége, és a továbbiakban a férfi számára csupán emlék. Túlfűtött érzelmei fokozatosan őrült gyűlöletbe csapnak át, tönkretéve a férfi addig harmonikus családi életét, s még a gyilkosságtól sem riad vissza.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Amikor Sellars a Robotzsaru c. filmben megnézi a robot-géptestet, láthatjuk, hogy az ugyan az, mint a Robotzsaru 1987-es változatában. Ott javasolja, hogy lehetne kicsit "katonásabb", és legyen inkább fekete. Így hozták létre a 2014-es film főhősének testét.

Tudtad?

A Borgman Hollandia hivatalos belépője a 2014-es Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Tudtad?

A pokol kapujában a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Kommentek