Filmek a hangulatodra szabva

A családban marad

 karika
Immediate Family

Mesterszám

6.110 6.1 -
1 142 vélemény alapján

Szerintem

Linda és Michael 10 éve élnek boldog házasságban, egyetlen bánatuk, hogy nem lehet gyermekük. Rátalálnak egy fiatal lányra, Lucy-ra, aki hajlandó születendő gyermekét örökbe adni nekik. A házaspár és Lucy között a várakozás heteiben egyre mélyebb érzelem alakul ki, ami kérdésessé teszi, hogy sikerül-e a szülés utáni elválás…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

Ellar Coltrane, a Sráckor főszereplője 7 éves volt a forgatás kezdetekor, mire befejezték a filmet, már a 18. életévét is betöltötte.

Tudtad?

Bár Llewyn Davis fikciós karakter, történetét nagyban ihlette Dave Van Ronk folkzenész élete.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Tudtad?

A Lego-kaland című film elkészítésénél kombinálták az stop-motion technikát és a CGI-t. A készítők azt akarták, hogy a számítógéppel készült effektek ne látszódjanak egyértelműen, és a látvány valódinak tűnjön.

Kommentek