Filmek a hangulatodra szabva

Intruderek támadása

 karika
Flight of the Intruder

Mesterszám

5.610 - -
 

Szerintem


Észak-Vietnámban dúl a háború. Az amerikai haditengerészet nagy számban alkalmazza a 6-os bombázókat (A-6 Intruder), melyek ellen nem létezik hatásos védelem, mert úgy tervezték őket, hogy bármilyen időjárási viszonyok mellett tudjanak repülni, sőt éjszaka is. Egy éjszakai bevetés során Jake elveszíti társát, Marge-ot. Ettől kezdve a háború már csak személyes bosszút jelent számára. Új társával Virgil Cole-lal – a paranccsal szemben - Hanoi lebombázására indulnak…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Niko – Kistesó nagy bajban című film a harmadik finn 3D-ben készült mozi, mindhárom animációs.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Tudtad?

A Lucy lett az első olyan felnőtt korhatáros film, melynél (részben) IMAX technológiát használtak a forgatás során.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Tudtad?

Orlando Bloom a való életben két évvel idősebb, mint filmbeli apja, Lee Pace, aki Thranduil királyt játssza A hobbit: Smaug pusztasága című moziban.

Kommentek