Filmek a hangulatodra szabva

Fehér sivatag

16+ karika
White Sands

Mesterszám

5.110 6.0 -
5 428 vélemény alapján

Szerintem

Halott férfi fekszik a sivatag közepén, a kezében pisztoly s mellette egy pénztárca, félmillió dollárral. Dolezar seriff számára az ismeretlen halott férfi ügye izgalmas kihívásnak tűnik unalmas hétköznapjai állóvizében. Ha öngyilkosság volt, akkor miért nincs semmiféle jel, ami a férfi kilétére utalna, vagy miért nincs búcsúlevél? Ha gyilkosság volt, miért hagyta ott a gyilkos a pénzt? De ami a legérthetetlenebb: miért vonul ki valaki a sivatag közepére, hogy öngyilkosságot kövessen el, vagy hogy megöljön valakit? Amikor Dolezar megfejti, ki volt a férfi, hirtelen egy FBI ügy kellős közepében találja magát, és őt tartják egy több millió dolláros nemzetközi fegyverkereskedelmi ügy fő gyanúsítottjának...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Tessék mosolyogni! c. film képviselte Grúziát a 2013-as Oscar díjátadón, a Legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

Az élet ízei című kulináris vígjáték Steven Spielberg és Oprah Winfrey produceri irányítása alatt készült.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

A Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmet a mozikban a "francia Boratként" is emlegetik, mivel a „Borat” legjobb pillanatait idézi, némi franciás sármmal.

Kommentek