Filmek a hangulatodra szabva

Fehér sivatag

16+ karika
White Sands

Mesterszám

5.110 6.0 -
5 428 vélemény alapján

Szerintem

Halott férfi fekszik a sivatag közepén, a kezében pisztoly s mellette egy pénztárca, félmillió dollárral. Dolezar seriff számára az ismeretlen halott férfi ügye izgalmas kihívásnak tűnik unalmas hétköznapjai állóvizében. Ha öngyilkosság volt, akkor miért nincs semmiféle jel, ami a férfi kilétére utalna, vagy miért nincs búcsúlevél? Ha gyilkosság volt, miért hagyta ott a gyilkos a pénzt? De ami a legérthetetlenebb: miért vonul ki valaki a sivatag közepére, hogy öngyilkosságot kövessen el, vagy hogy megöljön valakit? Amikor Dolezar megfejti, ki volt a férfi, hirtelen egy FBI ügy kellős közepében találja magát, és őt tartják egy több millió dolláros nemzetközi fegyverkereskedelmi ügy fő gyanúsítottjának...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A nyilak a 47 Roninban Michael Reape, a híres Európai nyílkészítő munkái. Néhány darabot múzeumi szinten készített el, a közeli jelenetekhez.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Tudtad?

A Veszélyzóna Paul Walker utolsó filmje.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

A Szörny mentőakcióban ahol Scorch ráírja a nevét a padlóra, rajta kívül rengeteg kitalált karakter autogramja volt látható, pl. : ALF (1986), Bender, E.T., EVA, Godzilla (1954), Goku, Kal-El, Mulder, Tinkey Winkey, Venom, Wall-E és Zaphod Beeblebrox.

Kommentek