Filmek a hangulatodra szabva

Fehér sivatag

16+ karika
White Sands

Mesterszám

5.110 6.0 -
5 428 vélemény alapján

Szerintem

Halott férfi fekszik a sivatag közepén, a kezében pisztoly s mellette egy pénztárca, félmillió dollárral. Dolezar seriff számára az ismeretlen halott férfi ügye izgalmas kihívásnak tűnik unalmas hétköznapjai állóvizében. Ha öngyilkosság volt, akkor miért nincs semmiféle jel, ami a férfi kilétére utalna, vagy miért nincs búcsúlevél? Ha gyilkosság volt, miért hagyta ott a gyilkos a pénzt? De ami a legérthetetlenebb: miért vonul ki valaki a sivatag közepére, hogy öngyilkosságot kövessen el, vagy hogy megöljön valakit? Amikor Dolezar megfejti, ki volt a férfi, hirtelen egy FBI ügy kellős közepében találja magát, és őt tartják egy több millió dolláros nemzetközi fegyverkereskedelmi ügy fő gyanúsítottjának...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Szex az ex után című film forgatásának első napja vasárnapra esett, az egyik forró jelenet így egy valódi masszázsszalonban készült, ami vasárnaponként zárva tart.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Tudtad?

Ágh István Huszárik Zoltán filmjeinek titkáról: "Stílusa egységes, mert mindig a halálba futó életről szól. Cselekménytelen, mert a lélek történetét kutatja, akár a költészet, képzőművészet és a zene. A motívumok eltűnnek és felbukkannak egyre tragikusabban; megunhatatlanok, mint a tenger, zöld rét és élet."

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Kommentek