Filmek a hangulatodra szabva

Végveszélyben

12+ karika
Clear and Present Danger

Mesterszám

7.210 6.9 -
66 436 vélemény alapján

Szerintem

Jack Rian a hírszerzésnél dolgozik. Greer admirális betegsége miatt ő veszi át munkáját. Különleges küldetése és feladata, hogy megfékezze a columbiai kábítószer-kereskedelmet. A kolumbiai kormány anyagi támogatása talán elősegítheti a küzdelmet. Ám a háttérben már folyik a háború. Felsőbb utasításra titkos alakulat indul Columbiába, hogy rajtaütésszerűen semmisítsen meg elosztókat, szállítmányokat. Ezt azonban a maffia sem nézi tétlenül, ez nyílt háború. Hacsak nem lehet megegyezni…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér már 2013-ban elkészült, de a Disney döntése alapján a szintén akkor készült Repcsik került hamarabb a mozik műsorára.

Tudtad?

Jared Leto a Mielőtt meghaltam forgatása alatt végig Rayon szerepében maradt. Mikor elment bevásárolni, kapott is emiatt néhány csodálkozó és furcsa tekintetet az utcán és a boltban.

Tudtad?

A 2013-as Angelique egyik adaptációja az 1964-es Angélique, az angyali márkinő című filmnek.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Kommentek