Filmek a hangulatodra szabva

Végveszélyben

12+ karika
Clear and Present Danger

Mesterszám

7.210 6.9 -
66 436 vélemény alapján

Szerintem

Jack Rian a hírszerzésnél dolgozik. Greer admirális betegsége miatt ő veszi át munkáját. Különleges küldetése és feladata, hogy megfékezze a columbiai kábítószer-kereskedelmet. A kolumbiai kormány anyagi támogatása talán elősegítheti a küzdelmet. Ám a háttérben már folyik a háború. Felsőbb utasításra titkos alakulat indul Columbiába, hogy rajtaütésszerűen semmisítsen meg elosztókat, szállítmányokat. Ezt azonban a maffia sem nézi tétlenül, ez nyílt háború. Hacsak nem lehet megegyezni…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Robert M. Sherman bicegését nem kellett eljátszania a Banks úr megmentése c. filmben, ugyanis térden lőtték a II. Világháborúban, amikor egységével a hírhedt Dachau-i koncentrációs tábort segítettek felszabadítani.

Tudtad?

A részeg pilóta a Walter Mitty titkos élete c. filmben azzal viccelődik, hogy "Grönlandon kábé 8 ember van összesen". Amikor Walter elmegy oda, valóban 8 különböző embert láthatunk a szigeten.

Tudtad?

A Szexvideó című filmben vállalt először valóban meztelen jeleneteket Cameron Diaz.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

A 47 Ronin c. film a hetedik adaptációja egy japán népmesének. Feldolgozták már Genroku Chûshingura (1941), Chûshingura (1958), Chûshingura (1962), Akô-jô danzetsu (1978), Shijûshichinin no shikaku (1994) és Saigo no Chûshingura (2010) címen is, de ez a történet első hollywood-i megfilmesítése.

Kommentek