Filmek a hangulatodra szabva

Győzelem

 karika
Victory

Mesterszám

7.510 - -
 

Szerintem

1913-ban Axel Heyst az indiai Surabaya kikötő közelében él egy szigeten. Egy napon átmegy a szomszéd szigeten lévő szállodába, amit egy Schomberg nevű német férfi vezet. Ott megismerkedik Almával, aki egy női zenekarban játszik. San Giacomo, a zenekar vezetője, el akarja ˝adni˝ Almát a szerelmes Schombergnek. A lány könyörög Axelnek, hogy segítsen neki. A férfi magával viszi őt a szigetre, ahol egymásba szeretnek. Alma csalódott ˝tulajdonosa˝ azonban nem adja fel ilyen könnyen.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Walesa - A remény embere című filmet a 2014-es Oscar díjátadón jelölték A legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Tudtad?

A Halálos mélység rendezője, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelyből azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino főszereplésével.

Tudtad?

Katy Perry eljátszhatta volna Julie-Ann szerepét A hang ereje című filmben, de visszautasította.

Kommentek