Filmek a hangulatodra szabva

101 kiskutya

12+ karika
101 Dalmatians

Mesterszám

5.510 5.6 6.9
69 189 vélemény alapján

Szerintem

Újraéled a közismert Disney-rajzfilm – méghozzá igazi szereplőkkel, hús-vér emberekkel, valódi kutyákkal és némi animációs segédlettel. Újra végigkísérhetjük Pongo és Perdy kalandjait és hányattatásait. A szőrmékért bolonduló, velejéig gonosz Szörnyella DeFrász elrabolja a kutyaszülők kölykeit, azzal a szándékkal, hogy megnyúzza a 99 kicsit és bundát készít a bőrükből. Pongo és Perdy szövetségeseikkel együtt azonban a legreménytelenebbnek látszó pillanatokban sem adják fel a harcot, és üldözőbe veszik Szörnyellát és kétbalkezes híveit.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

A Bérgavallér azon ritka filmek közé tartozik, amelyekben szerepel Woody Allen, de nem ő volt a rendező.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

Lucía Puenzo írta a könyvet, amin A német doktor című film története alapszik, de ő írta a forgatókönyvet, ő rendezte a filmet, és ő volt a producer is.

Kommentek