Filmek a hangulatodra szabva

101 kiskutya

12+ karika
101 Dalmatians

Mesterszám

5.510 5.6 6.9
69 189 vélemény alapján

Szerintem

Újraéled a közismert Disney-rajzfilm – méghozzá igazi szereplőkkel, hús-vér emberekkel, valódi kutyákkal és némi animációs segédlettel. Újra végigkísérhetjük Pongo és Perdy kalandjait és hányattatásait. A szőrmékért bolonduló, velejéig gonosz Szörnyella DeFrász elrabolja a kutyaszülők kölykeit, azzal a szándékkal, hogy megnyúzza a 99 kicsit és bundát készít a bőrükből. Pongo és Perdy szövetségeseikkel együtt azonban a legreménytelenebbnek látszó pillanatokban sem adják fel a harcot, és üldözőbe veszik Szörnyellát és kétbalkezes híveit.

Vetítések (tv)

Szombat
  • Cool - 11.04. 18:45
Vasárnap
  • Cool - 11.05. 13:55

Tudtad?

Belgium az Alabama és Monroe című filmmel nevezett hivatalosan A legjobb külföldi film (Foreign Language Film) kategóriában a 2014-es Oscar-díjra.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Tudtad?

A Monty Python Live filmre vett és mozikban vetített színpadi feldolgozásában több klasszikus jelenetet is újraértelmeztek a Monty Python Repülő Cirkusza című kultikus TV-sorozatból.

Tudtad?

Bár Llewyn Davis fikciós karakter, történetét nagyban ihlette Dave Van Ronk folkzenész élete.

Tudtad?

Az Üstökös a Mumin-völgy fölött című film első finn nyelvű változatában elírták Tove Jansson regényének címét, finnül két szinonímát egymás mellé téve, Üstökös és üstökös névre keresztelték így a filmet, később persze ezt korrigálták.

Kommentek