Filmek a hangulatodra szabva

Támad a Mars!

12+ karika
Mars Attacks!

Mesterszám

5.810 6.3 -
164 552 vélemény alapján

Szerintem

A kérdés már szinte az unalomig ismerős: mi lenne, ha marslakók érkeznének a Földre? A Batman rendezőjének világsztárokat felvonultató sci-fi komédiájában azonban a földlakók oly agyamenten és érdektelenül szemlélik, ahogy a másik bolygóról érkező, apró kis zöld lények betörnek mindennapjaikba, hogy az nemcsak példanélküli, hanem elképesztően mulatságos is. Az Egyesült Államok elnökének például az okozza a legnagyobb gondot, milyen ruhában üdvözölje a marslakókat. Felesége, Marsha pedig szűkszavúan csak annyit közöl, hogy ezeket a jövevényeket nem akarja látni a házában. Az elnök lánya, Taffy halálra unja az egész cirkuszt. És akkor még szó sem esett az elnök közeli tanácsadóiról, akik elképesztő rövidlátásról és ostobaságról tesznek tanúbizonyságot. Egyikük, Decker tábornok azonnal visszaküldené az űrlakókat oda, ahonnan jöttek, másikuk viszont a fogadásukra küldött autót szeretné vezetni...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Bár Llewyn Davis fikciós karakter, történetét nagyban ihlette Dave Van Ronk folkzenész élete.

Tudtad?

A Halálos mélységben Aksel Hennie (Petter) autóbalesete nem egészen úgy volt leírva a forgatókönyvben, ahogy végül történt: A Jeep azért borult fel, mert a színész túl éles kanyart vett vele. Bizony, nem egy kaszkadőr borult.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman kapta volna Mrs. H szerepét A nimfomániás című filmben, de különböző konfliktusok miatt kikerült a produkcióból.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Kommentek