Filmek a hangulatodra szabva

Az elnök különgépe

 karika
Air Force One

Mesterszám

6.010 6.4 5.1
139 717 vélemény alapján

Szerintem

Terroristák eltérítenek egy repülőt. A túszul ejtett utasokért cserébe Alekszander Radek tábornok szabadon bocsátását követelik, azét az elvetemült zsarnokét, aki gátlástalanul kihasználta a Szovjetunió széthullását követő politikai zűrzavart. Ha nem engedik szabadon Radeket, a terroristák módszeresen ki fogják végezni az utasokat. Ám ha teljesítik követelésüket, s a tábornok szabadlábra kerül, az további százezrek biztos halálát jelenti. Egyetlen ember kezében van a döntés, vagy feláldozza lányát és feleségét a világ megmentése érdekében, vagy emberek százezreit küldi a halálba. Ez a férfi nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A repülőgép pedig az Air Force One, az elnöki gép.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Kommentek