Filmek a hangulatodra szabva

Az elnök különgépe

 karika
Air Force One

Mesterszám

6.010 6.4 5.1
139 717 vélemény alapján

Szerintem

Terroristák eltérítenek egy repülőt. A túszul ejtett utasokért cserébe Alekszander Radek tábornok szabadon bocsátását követelik, azét az elvetemült zsarnokét, aki gátlástalanul kihasználta a Szovjetunió széthullását követő politikai zűrzavart. Ha nem engedik szabadon Radeket, a terroristák módszeresen ki fogják végezni az utasokat. Ám ha teljesítik követelésüket, s a tábornok szabadlábra kerül, az további százezrek biztos halálát jelenti. Egyetlen ember kezében van a döntés, vagy feláldozza lányát és feleségét a világ megmentése érdekében, vagy emberek százezreit küldi a halálba. Ez a férfi nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A repülőgép pedig az Air Force One, az elnöki gép.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A nimfomániás a harmadik része Lars Von Trier "Depresszió-trilógiájának", melynek első része az Antikrisztus, második a Melankólia (2011). Mindhárom film Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Tudtad?

Evangeline Lilly színésznő A hobbit: Smaug pusztaságából 13 éves kora óta rajong Tolkien Középfölde világáért.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Kommentek