Filmek a hangulatodra szabva

Lulu a hídon

 karika
Lulu on the Bridge

Mesterszám

6.010 6.3 -
3 472 vélemény alapján

Szerintem

Izzy Mauer a kitűnő jazz-szaxofonos élete hirtelen megváltozik, amikor egy night klubbeli fellépése során véletlenül eltalálja egy másvalakinek szánt pisztolygolyó.
Fél tüdejét elveszítve élete értelme is odaveszni látszik: soha többé nem zenélhet. Egyik este egy holttestre bukkan, éppen annak a férfinak a testére, aki miatt ő kapta a golyót. Magához veszi az áldozat táskáját, amiben nem talál mást, csak egy szalvétára felírt telefonszámot és egy kis kődarabot. A telefonszám elvezeti Celiához, a fiatal színésznőhöz és a kő mágikus ereje folytán szenvedélyes szerelem szövődik közöttük. Ám vannak, akik keresik a követ és Izzy nyomára bukkannak, hogy az ördögi Dr. Van Horn elé vigyék. Történetünk ekkorra már sötét és meglepő fordulatot vesz...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Tudtad?

A Sráckor című film 45 forgatási napja 2002 májusától 2013 augusztusáig tartott.

Tudtad?

Lars Von Trier kilencedjére dolgozik együtt Udo Kierrel, a német színésszel A nimfomániás című filmben.

Kommentek