Filmek a hangulatodra szabva

Lulu a hídon

 karika
Lulu on the Bridge

Mesterszám

6.010 6.3 -
3 472 vélemény alapján

Szerintem

Izzy Mauer a kitűnő jazz-szaxofonos élete hirtelen megváltozik, amikor egy night klubbeli fellépése során véletlenül eltalálja egy másvalakinek szánt pisztolygolyó.
Fél tüdejét elveszítve élete értelme is odaveszni látszik: soha többé nem zenélhet. Egyik este egy holttestre bukkan, éppen annak a férfinak a testére, aki miatt ő kapta a golyót. Magához veszi az áldozat táskáját, amiben nem talál mást, csak egy szalvétára felírt telefonszámot és egy kis kődarabot. A telefonszám elvezeti Celiához, a fiatal színésznőhöz és a kő mágikus ereje folytán szenvedélyes szerelem szövődik közöttük. Ám vannak, akik keresik a követ és Izzy nyomára bukkannak, hogy az ördögi Dr. Van Horn elé vigyék. Történetünk ekkorra már sötét és meglepő fordulatot vesz...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Carlo Collodi meséje, a Pinokkió 1881-ben indult hódító útjára, akkor még Egy bábu története címmel jelent meg folytatásos történetként egy gyermekújságban.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

Kenneth Branagh játszott már brit, német, ausztrál és amerikai karakterek szerepében, de ez az első, hogy orosz szereplőt alakít a Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmben.

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Kommentek