Filmek a hangulatodra szabva

Testvérbosszú

 karika
The Boondock Saints

Mesterszám

6.910 7.9 -
192 723 vélemény alapján

Szerintem

A MacManus testvérek nem véres szentek. Csupán pokollá akarják tenni néhány rosszfiú életét… Conner és Murphy büszke ír származású fívérek. Nem nézik jó szemmel az orosz és a többi kelet-európai bűnöző megjelenését Bostonban. Tisztítótűzként hajtják végre akcióikat, a rendőrök számára megfoghatatlanok. Smecker különleges FBI ügynököt a nyomukba küldik, feletteseik gyors eredményt akarnak és nyugalmat. A kerület népe a „Szentek” oldalán áll. Úgy érzik, az ír fiúk igazságot osztanak. Néha ezt még Smecker is hajlamos elhinni…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

Rodrigo Santoro 6 órát töltött a sminkszékben minden egyes forgatása előtt a 300: A birodalom hajnala kedvéért. Amikor kész volt, akkor sem mozoghatott igazán, ugyanis a piercingek és láncok könnyen leszakadhattak róla.

Kommentek