Filmek a hangulatodra szabva

Testvérbosszú

 karika
The Boondock Saints

Mesterszám

6.910 7.9 -
192 723 vélemény alapján

Szerintem

A MacManus testvérek nem véres szentek. Csupán pokollá akarják tenni néhány rosszfiú életét… Conner és Murphy büszke ír származású fívérek. Nem nézik jó szemmel az orosz és a többi kelet-európai bűnöző megjelenését Bostonban. Tisztítótűzként hajtják végre akcióikat, a rendőrök számára megfoghatatlanok. Smecker különleges FBI ügynököt a nyomukba küldik, feletteseik gyors eredményt akarnak és nyugalmat. A kerület népe a „Szentek” oldalán áll. Úgy érzik, az ír fiúk igazságot osztanak. Néha ezt még Smecker is hajlamos elhinni…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Durván 200 statisztát szerepeltettek, akik a forgatás végéig maradtak a Non-Stop c. filmben

Tudtad?

Lars Von Trier kilencedjére dolgozik együtt Udo Kierrel, a német színésszel A nimfomániás című filmben.

Tudtad?

Marcus Luttrell, A túlélő című könyv írója a filmben rövid időre feltűnik mellékszereplőként. Ő az, aki kiönti a kávét, majd megkér valakit hogy takarítsa fel, később pedig a helikopteren, amit a csapat megmentésére küldtek.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

Julianne Moore egy interjúban elmondta: Courtney Love és Patti Smith személyét próbálta összegyúrni Maisie tudja c. filmben, ahol ugyanis egyszerre alakít rockszárt és anyukát.

Kommentek