Filmek a hangulatodra szabva

Lucy, az aranyásó

12+ karika
The Ballad of Lucy Whipple

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Meghal a Whipple család feje. Özvegye, Arvella elhatározza, hogy nyugaton próbálnak szerencsét a gyerekeivel. A boldogulás reményében fél Amerikát átutazzák. Az aranyásók városába, Lucky Digginsbe igyekeznek, itt akarnak új életet kezdeni. A város azonban egyszerre lehangoló és kiábrándító, az emberekről nem is beszélve. Lucky Diggins mocskos sárfészek, úgy tűnik egy nő számára itt kilátástalan, hogy tisztességes munkával boldoguljon. A legnagyobb lány, Lucy azonban képtelen elfogadni ezt a helyzetet. Karen Cushman regényéből.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

A Rio 2-ben Eva, Bebel Gilberto karakterét borzasztó, fahangú énekesnek alkották meg, pedig a színésznő valójában rendkívül jó énekesnő, és igen elismert előadóművésznő.

Tudtad?

Julianne Moore egy interjúban elmondta: Courtney Love és Patti Smith személyét próbálta összegyúrni Maisie tudja c. filmben, ahol ugyanis egyszerre alakít rockszárt és anyukát.

Tudtad?

A Dolma Lányai olyan nők életét mutatja be, akik a régi hagyományok és a mai modern világ kereszteződésében élnek.

Kommentek