Filmek a hangulatodra szabva

Megfestett sors

 karika
Brush with Fate

Mesterszám

5.710 6.3 -
312 vélemény alapján

Szerintem

A megfestett sors Susan Veerland Jácintkék ruhás lány című regénye alapján készült. A regény és a belőle készült film is egy holland festő Johannnes Vermeer képzelt 17. századi remekművének sorsát követi nyomon. A festményt ugyan szerelem ihlette, de kétségbeesés kényszerítette gazdáját arra, hogy eladja, a szenvedély vitte rá a vevőt, hogy megvegye, és a csillapíthatatlan mohóság hajtotta az elkövetőt, hogy ellopja. Ez a csodálatos alkotás az idő múlásának fittyet hányva győzte le a szíveket, hozott szabadságot és követelt életeket.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive c. filmet eredetileg 3D-ben akarták elkészíteni, de rájöttek, hogy ettől nem lesz jobb.

Tudtad?

A Mr. Morgan utolsó szerelme 2011 augusztusában történő forgatása helyszínéül szolgált Párizs, Brüsszel, Köln és Bretagne.

Tudtad?

A hasonmás című film Dosztojevszkij regényén alapszik. Natalie Paige karakterének, Melanie-nak az első szava a forgatókönyvben: "Idióta!", ami Dosztojevszkij egy másik regényének címe.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Kommentek