Filmek a hangulatodra szabva

Megfestett sors

 karika
Brush with Fate

Mesterszám

5.710 6.3 -
312 vélemény alapján

Szerintem

A megfestett sors Susan Veerland Jácintkék ruhás lány című regénye alapján készült. A regény és a belőle készült film is egy holland festő Johannnes Vermeer képzelt 17. századi remekművének sorsát követi nyomon. A festményt ugyan szerelem ihlette, de kétségbeesés kényszerítette gazdáját arra, hogy eladja, a szenvedély vitte rá a vevőt, hogy megvegye, és a csillapíthatatlan mohóság hajtotta az elkövetőt, hogy ellopja. Ez a csodálatos alkotás az idő múlásának fittyet hányva győzte le a szíveket, hozott szabadságot és követelt életeket.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Rodrigo Santoro 6 órát töltött a sminkszékben minden egyes forgatása előtt a 300: A birodalom hajnala kedvéért. Amikor kész volt, akkor sem mozoghatott igazán, ugyanis a piercingek és láncok könnyen leszakadhattak róla.

Tudtad?

Az ártatlanság virágaival kapott hivatalos belépőt Georgia az Oscar gálára "Legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

A Csajkeverők elsőfilmes rendezője, Tom Gormican maga is a filmnek helyszínt adó New Yorkban élt szingli huszonévesként, így nem esett nehezére megragadni a nagyváros trendi fiataljainak életére jellemző pillanatokat.

Tudtad?

Dahan tökéletesen választotta ki a Grace: Monaco csillaga szereplőgárdáját: az elegáns, és finom Grace-t Nicole Kidman, a mindig határozott és eltökélt III. Rainert pedig Tim Roth kelti életre, Maria Callas szerepében pedig Paz Vega tündököl.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Kommentek