Filmek a hangulatodra szabva

Megfestett sors

 karika
Brush with Fate

Mesterszám

5.710 6.3 -
312 vélemény alapján

Szerintem

A megfestett sors Susan Veerland Jácintkék ruhás lány című regénye alapján készült. A regény és a belőle készült film is egy holland festő Johannnes Vermeer képzelt 17. századi remekművének sorsát követi nyomon. A festményt ugyan szerelem ihlette, de kétségbeesés kényszerítette gazdáját arra, hogy eladja, a szenvedély vitte rá a vevőt, hogy megvegye, és a csillapíthatatlan mohóság hajtotta az elkövetőt, hogy ellopja. Ez a csodálatos alkotás az idő múlásának fittyet hányva győzte le a szíveket, hozott szabadságot és követelt életeket.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Transformers: A kihalás kora a harmadik rész gigantikus chicago-i csatája után 4 évvel játszódik.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A 47 Ronin c. film a hetedik adaptációja egy japán népmesének. Feldolgozták már Genroku Chûshingura (1941), Chûshingura (1958), Chûshingura (1962), Akô-jô danzetsu (1978), Shijûshichinin no shikaku (1994) és Saigo no Chûshingura (2010) címen is, de ez a történet első hollywood-i megfilmesítése.

Tudtad?

Jared Leto 13 és fél kilót fogyott a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért, amiért meg is kapta a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Kommentek