Filmek a hangulatodra szabva

American Dreamz

12+ karika
American Dreamz

Mesterszám

4.310 5.5 -
22 408 vélemény alapján

Szerintem

Amerika kedvenc tehetségkutató műsora, az Amerikai álom évről évre ontja magából az instant megasztárokat. Nézők milliói imádják a futószalagon érkező új felfedezetteket, a producerek boldogan számolják a bevételt, a magukat tehetségesnek gondoló sztárjelöltek pedig csak úgy özönlenek a válogatásra. Úgy tűnik, ezt a műsort soha nem unja meg senki, csak a show sztárházigazdája, Martin Tweed, aki alig várja, hogy végre valami új, valami izgalmas is történjen az énekversenyen. Úgy dönt, hogy ebben az évben egy kicsit felturbózza a műsort, és a szokványos szépfiúk és Barbie-babák helyett igazi egyéniségeket válogat majd be a versenybe. Így kerül a képbe (vagy inkább a képernyőre) Sally, a céltudatos libuska, aki a siker első enyhe fuvallatára hátat fordít a barátjának, Sholem, a bugyuta rapszámokkal fellépő ortodox kántor, és a nemrég az Egyesült Államokba emigrált arab Omer, akinek a műsorfőcím-éneklés a szenvedélye, bár korántsem az erőssége. Már ennyi is elég lenne ahhoz, hogy az idei válogató ne fulladjon unalomba, de még ez sem minden! Az USA frissen újraválasztott elnöke - aki idegösszeomlás közeli állapotban tétlenül nézi népszerűségi mutatójának kornyadását - vezérkari főnöke javaslatára elvállalja a zsűrizés feladatát a műsor döntőjében. A hír hallatán egy titkos arab terrorszervezet azonnal felveszi a kapcsolatot a kissé ügyetlen Omerrel, és megparancsolják neki, hogy a döntőben robbantson fel egy bombát a színpadon, milliók szeme láttára pusztítva el a szabad világ elnökét. Persze ehhez Omernek el kellene jutnia a döntőig...

Vetítések (tv)

Szerda
  • STORY4 - 06.28. 21:00
Csütörtök
  • STORY4 - 06.29. 01:15

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

A komornyik című filmnek 41 jegyzett producere van, valószínűleg ez világrekordnak számít.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával Sophie van der Stap azonos című – Magyarországon is megjelent – bestselleréből készült.

Kommentek