Filmek a hangulatodra szabva

Befejezetlen szerelem

12+ karika
Though None Go with Me

Mesterszám

7.110 7.1 -
494 vélemény alapján

Szerintem

1951-et írunk. Amerika a koreai háború súlyát nyögi, de Elizabeth LeRoy, aki frissen végzett a főiskolán, és most hazatért Three Riversbe, a maga útját akarja járni. Léptei nem máshoz vezetnek, mint a falu új és odaadó, valamint nem utolsó sorban igen helyes papjához, akibe beleszeret. De mikor Elizabeth útra kel, hogy a hit nevében Koreába menjen, útja során olyan tragédiák érik, melyek megváltoztatják életét és megrengetik hitét.


Változat: Egy asszony lelkiereje és Istenben való hite sorozatosan megmérettetik életének olyan nagy próbatételei során, mint szeretteinek korai halála és vőlegénye háború alatti tragédiája, akit ütközetben elesettnek nyilvánítottak. A ráosztott sok megpróbáltatás és gyász végül megtöri a hitét.

Vetítések (tv)

Péntek
  • Filmbox Premium - 09.22. 23:30
Hétfő
  • Filmbox Premium - 10.09. 00:00
Kedd
  • Filmbox Premium - 10.17. 00:40
Csütörtök
  • Filmbox Premium - 10.26. 01:05

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive című koncertfilmet mindössze három napig játszották az ausztráliai mozikban.

Tudtad?

A Végtelen szerelem az 1981-es azonos nevű film remake-je.

Tudtad?

A Szörny mentőakcióban ahol Scorch ráírja a nevét a padlóra, rajta kívül rengeteg kitalált karakter autogramja volt látható, pl. : ALF (1986), Bender, E.T., EVA, Godzilla (1954), Goku, Kal-El, Mulder, Tinkey Winkey, Venom, Wall-E és Zaphod Beeblebrox.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

A Csajkeverők női főszerepét játszó, mindössze 24 esztendős Imogen Poots fiatal kora ellenére veteránnak számít a kamerák előtt, filmes karrierjét ugyanis éppen 10 évvel ezelőtt, a V mint vérbosszú című akció-thrillerben kezdte.

Kommentek