Filmek a hangulatodra szabva

Mr. Bean nyaral

12+ karika
Mr. Bean´s Holiday

Mesterszám

6.710 6.3 7.0
83 507 vélemény alapján

Szerintem

Mr. Beannek elege lett a siralmas, nyirkos londoni időjárásból, ezért becsomagol a bőröndjébe, magához veszi kameráját, és útnak indul Cannes-ba egy kis tengerparti napfény reményében. Ám nem ő lenne Mr. Bean, ha a vakáció simán menne. Összetévesztik egy gyermekrablóval és egy elismert filmrendezővel, és komoly magyarázkodásra lesz szüksége, miután a feje tetejére állítja fél Franciaországot. Végül egy román filmrendező fiacskával és egy sztárjelölt színésznővel együtt megérkezik nyaralásának helyszínére. Vajon lecsukják a csendőrök, vagy megnyeri az Arany Pálmát?

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • Viasat3 - 06.25. 16:40

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

Az eltűnés sorrendjében kemény északi bosszúfilm, a skandináv országoktól megszokott fekete humorral fűszerezve, ahol az áldozatokat az eltűnés sorrendjében ismerhetjük meg...

Kommentek