Filmek a hangulatodra szabva

John Carter

12+ karika
John Carter

Mesterszám

7.110 6.6 8.7
203 666 vélemény alapján

Szerintem

A harcviselt egykori katonát, John Carter századost a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt a helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal és az elbűvölő Dejah Thoris hercegnővel. Aztán akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba, és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy a bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

Kritika


John Carter

Alapmű érkezik a mozikba, a világ első galaktikus hősével. Ez az ős sci-fi ihlette a Csillagok háborúját és az Avatart.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A Gyermekeink című film képviselte Belgiumot 2013-as Oscar díjátadón "A legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

A háború angyalai c. film 45. percénél az amerikai katona fut a német katona elől, láthatjuk, hogy annak egyenruháján a német zászló meg van fordítva.

Kommentek