Filmek a hangulatodra szabva

Odd Thomas − A halottlátó

16+ karika
Odd Thomas

Mesterszám

6.910 6.9 -
31 692 vélemény alapján

Szerintem

A halottak nem beszélnek, ám Odd Thomasszal, a kisvárosi szakáccsal mégis kapcsolatba lépnek. Thomas átlagos pasasnak tartja magát, aki különleges képességekkel bír, és szerelmes a világ leggyönyörűbb lányába, Stormy Llewellynbe. A lelkek néha arra kérik, segítsen igazságot szolgáltatni nekik, és a fiú a másvilági tippjeiket a rokonszenves rendőrfőnöknek, Wyatt Porternek adja tovább. Egy nap titokzatos férfi érkezik a városba, akinek farkasétvágya és rengeteg információja van a világ legelvetemültebb gyilkosairól. Ám, hogy ki ez az ember, és mit akar, még Odd elhunyt informátorai sem tudják...
Dean Koontz bestsellere nyomán.

Vetítések (tv)

Hétfő
  • Mozi+ - 09.04. 21:00

Tudtad?

A Már megint lakótársat keresünk trilógiájának lezárásaként visszatérnek a vígjáték főhősei Xavier – Romain Duris, Martine – Audrey Tatou, Isabelle – Cécile De France és Wendy – Kelly Reilly.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

Romola Garai, a Mars - Az utolsó napok c. film szereplője szerint "a szkafandert épp olyan érzés viselni, mint a fűzőt. Iszonyú kényelmetlen."

Tudtad?

Bár a Lucy ázsiai jeleneteit Taiwanon forgatták, Mr. Jang és csatlósai koreai nyelven beszélnek.

Tudtad?

A színészek A Wall Street farkasában igazából porrá zúzott B-vitamint szívtak fel az orrukba, ami úgy nézett ki, mint a kokain. Habár ez nem volt kellemes, a vitamin energiát adott nekik a színészi játékhoz.

Kommentek