Filmek a hangulatodra szabva

Odd Thomas − A halottlátó

16+ karika
Odd Thomas

Mesterszám

6.910 6.9 -
31 692 vélemény alapján

Szerintem

A halottak nem beszélnek, ám Odd Thomasszal, a kisvárosi szakáccsal mégis kapcsolatba lépnek. Thomas átlagos pasasnak tartja magát, aki különleges képességekkel bír, és szerelmes a világ leggyönyörűbb lányába, Stormy Llewellynbe. A lelkek néha arra kérik, segítsen igazságot szolgáltatni nekik, és a fiú a másvilági tippjeiket a rokonszenves rendőrfőnöknek, Wyatt Porternek adja tovább. Egy nap titokzatos férfi érkezik a városba, akinek farkasétvágya és rengeteg információja van a világ legelvetemültebb gyilkosairól. Ám, hogy ki ez az ember, és mit akar, még Odd elhunyt informátorai sem tudják...
Dean Koontz bestsellere nyomán.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Amerikai botrány veszekedős jelenetében Christian Bale és Jennifer Lawrence végig rögtönöz, ugyanis képtelenek voltak azonosulni a forgatókönyvben leírt sorokkal. Így a rendező, David O. Russell beleegyezett: Mondjatok amit akartok!

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Tudtad?

A Herkules című film forgatókönyve a Herkules: Thrák Háborúk című képregény alapján készült.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Kommentek