Filmek a hangulatodra szabva

Szerelmes SMS

12+ karika
SMS für Dich

Mesterszám

6.010 - 6.0
7 vélemény alapján

Szerintem

Clara (Karoline Herfurth) fiatalon elhunyt szerelmét gyászolja. Hiába próbálja meg feldolgozni a hatalmas veszteséget, semmiben nem talál vigaszt. Barátnője tanácsára SMS-ben próbál meg elbúcsúzni az elhunyttól - nem sejti azonban, hogy annak telefonját már más használja. A szám új tulajdonosát, az érzékeny lelkű Markot (Friedrich Mücke) nem hagyják nyugodni a felkavaró, szerelmes üzenetek...

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Németország

Koordináták: é. sz. 51°, k. h. 9°51, 9 Németországi Szövetségi Köztársaság Bundesrepublik Deutschland Németország zászlaja Németország címere Nemzeti himnusz: Das Lied der Deutschen Fővárosa Berlin é. sz. 52° 31′, k. h. 13° 24′52.516666666667, 13.4 Legnagyobb város Berlin Államforma szövetségi köztársaság Vezetők Szövetségi elnök Frank-Walter Steinmeier Szövetségi kancellár Angela Merkel A Bundestag elnöke Norbert Lammert A Bundesrat elnöke Stanislaw Tillich Hivatalos nyelv német regionálisan még: alsó- és felsőszorb, dán, alnémet, fríz, cigány Újraegyesítés 1990. október 3. Elődállamok  NSZK  NDK EU-csatlakozás  NSZK 1957. március 25.  NDK 1990. október 3. Tagság ENSZ, EU, NATO, OECD, EBESZ stb. Népesség Népszámlálás szerint 81 292 400 fő (2015. márc. 31.)[1] Rangsorban 16 Becsült 82 800 000 fő (2014. December) Rangsorban 16 Népsűrűség 227 fő/km² GDP 2015 (forrás: IMF) Összes 3842 milliárd USD (4.) Egy főre jutó 44 660 USD HDI (2015) 0,916 (6.) –  Földrajzi adatok Terület 357 340,08 km² Rangsorban 61. Víz 2,18% Időzóna CET (UTC+1) CEST (UTC+2) Egyéb adatok Az adatok megjelenítéséhez kattints a „▼ kinyit” hivatkozásra. Pénznem euró (EUR) Nemzetközi gépkocsijel D Hívószám +49 Segélyhívó telefonszám 112 110 Internet TLD .de Villamos hálózat 230 volt Elektromos csatlakozó Schuko Europlug Közlekedés iránya jobb oldali A Wikimédia Commons tartalmaz Németországi Szövetségi Köztársaság témájú médiaállományokat. Dánia Lengyelo. Hollandia Belgium Csehország Lux. Francia- ország Ausztria Liechtenstein Svájc BERLIN Kiel Rostock Lübeck Bremerhaven Hamburg Emden Bréma Hannover Magdeburg Duisburg Essen Lipcse Kassel Düsseldorf Drezda Köln Bonn Frankfurt Wiesbaden Mannheim • Nürnberg Stuttgart München Északi-tenger Balti-tenger Duna térkép szerkesztése A Németországi Szövetségi Köztársaság[2] (németül: Bundesrepublik Deutschland), régebben Német Szövetségi Köztársaság Közép-Európában fekszik. Európa vezető, és a világ negyedik legnagyobb ipari és gazdasági nagyhatalma (az USA, Kína és Japán után). Északon az Északi-tenger, Dánia és a Balti-tenger, keleten Lengyelország és Csehország, délen Ausztria és Svájc, nyugaton pedig Franciaország, Luxemburg, Belgium és Hollandia határolja. Fővárosa Berlin, jelentős nagyvárosok még München, Köln, Hamburg, Frankfurt am Main és Stuttgart. 357 021 km²-es területével Európa hatodik legnagyobb, 80 716 000 lakosával Európa második legnépesebb országa. Jelentős szerepet játszott az első és a második világháború kirobbantásában, ez utóbbi után az országot két részre osztották, a Német Szövetségi Köztársaságra (NSZK, Nyugat-Németország) és a Német Demokratikus Köztársaságra (NDK, Kelet-Németország). Nyugat-Németország az Európai Unió egyik alapító tagja volt. Az egykori NDK területén újraalakított tartományok 1990. október 3-án csatlakoztak a Németországi Szövetségi Köztársasághoz.

Szerelem

Átirányítás ide:

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

Néhány akciójelenet is volt a Halhatatlan szeretők c. filmben, de miután folyton arra akarták rávenni a rendezőt, hogy tegyen bele még, inkább dacosan törölte az összes addigit.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Kommentek