Filmek a hangulatodra szabva

Hupikék törpikék: Az elveszett falu

6+ karika
Smurfs: The Lost Village

Mesterszám

6.310 6.8 5.8
211 vélemény alapján

Szerintem

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.

Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából.

Vetítések

  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Éjsz.
Lurdy Mozi 89 p szink.
10:45
 szink.
12:45
             
Sugár Mozi 89 p szink.
10:15
               

Tudtad?

A Lego-kaland című filmben minden, amit látunk, LEGO-ból van. Beleértve a tüzet, vizet, füstöt, a robbantásokat és a lézerkardot is.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

Yesim Ustaoglu, A pokol kapujában rendezőnője az egyik legjelentősebb török rendező. Korábban a Pandora szelencéjével San Sebastianban, az Utazás a napba című alkotásával Berlinben szerepelt és mindkét "A" kategóriás fesztiválon díjazták filmjeit.

Tudtad?

A Rio 2 Don Rhymer író utolsó filmje tragikus halála előtt.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Kommentek