Filmek a hangulatodra szabva

Körök

16+ karika
Rings

Mesterszám

5.810 5.4 6.2
482 vélemény alapján

Szerintem

A közkedvelt Kör sorozat újabb fejezetében Julia, a fiatal lány aggódni kezd barátja, Holt miatt. A fiú ugyanis valamilyen sötét és veszélyes szubkultúrába keveredett, amely egy rejtélyes videokazetta körül alakult ki. A kazettán van egy film, amelyet ha valaki megnéz, az állítólag hét nappal később meghal. Julia feláldozza magát, hogy megmentse szerelmét, ám eközben szörnyű felfedezésre jut: van egy film a filmen belül is, amit eddig még senki sem vett észre...

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Tudtad?

A Pofázunk és végünk egyik jelenetében, amikor Ice Cube Santiagonak, Miggsnek és Codynak beszél Benről, azt mondja: "Ez egy jó nap volt", ezzel utal egyik ismert számára, az It Was A Good Day-re.

Tudtad?

Tudtad, hogy az első sorozat, amit Jamie Oliver csinált, a BBC Pucér szakács (1998–1999) című műsora volt?

Tudtad?

A Bűbáj és kéjelgés című filmben szerepel Santiago Segura, akit legtöbben úgy ismernek: Torrente. A spanyol átváltozóművész itt egészen más arcát mutatja.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Kommentek