Filmek a hangulatodra szabva

Nathan Crowley

  • Rejtélyes
    50% Rejtélyes
  • Csajos
    25% Csajos
  • Fantasy
    25% Fantasy

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2017 Dunkirk Dunkirk
2014 Csillagok között Interstellar
2006 Ház a tónál The Lake House
2005 Batman: Kezdődik! Batman Begins
2003 Lapzárta – Veronica Guerin története Veronica Guerin
2002 Álmatlanság Insomnia
2001 Ellenséges terület Behind Enemy Lines
Kommentek

Tudtad?

A Monty Python Live filmre vett és mozikban vetített színpadi feldolgozásában több klasszikus jelenetet is újraértelmeztek a Monty Python Repülő Cirkusza című kultikus TV-sorozatból.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.