Filmek a hangulatodra szabva

Alfonso Cuarón

  • Lélektani
    40% Lélektani
  • Agyalós
    30% Agyalós
  • Világvége
    30% Világvége

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2015 Desierto – Az ördög országútja Desierto
2013 Gravitáció Gravity
2006 Az ember gyermeke Children of Men
2004 Harry Potter és az azkabani fogoly Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004 A Richard Nixon-merénylet The Assassination of Richard Nixon
2001 Anyádat is Y tu mamá también
1998 Szép remények Great Expectations
1995 A kis hercegnő A Little Princess
Kommentek

Tudtad?

A Couch Surf magyarul gyakran csak "kanapészörfnek" fordított kifejezés, ami arra az életmódra utal, amikor valaki baráttól barátig vándorol, és mindenhol eltölt néhány éjszakát, jellemzően a kanapén.

Tudtad?

A Violetta: A koncert c. filmben látható színpad felépítése 12 óráig, lebontása 8 óráig tart, a turné díszleteit összesen 7 kamionnal szállítják.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

Amikor Sellars a Robotzsaru c. filmben megnézi a robot-géptestet, láthatjuk, hogy az ugyan az, mint a Robotzsaru 1987-es változatában. Ott javasolja, hogy lehetne kicsit "katonásabb", és legyen inkább fekete. Így hozták létre a 2014-es film főhősének testét.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.