Filmek a hangulatodra szabva

Ty Olsson

  • Mutánsos
    50% Mutánsos
  • Látványbomba
    25% Látványbomba
  • Most játszott
    25% Most játszott

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2017 A majmok bolygója: Háború War for the Planet of the Apes Rex
2012 Cserkész becsszó Smart Cookies
2011 Jégbe zárt terror Ice Road Terror Jack Simmons
2011 A behemót Behemoth Jack Murray
2007 Karácsonyi csínytevő Christmas Caper Hank
2007 Megtévesztve Second Sight Peter Pritchard
2006 Fuss az életedért! Her Sister's Keeper
2006 A hős 93-as járat Flight 93 Mark Bingham
1999 Időcsapda As Time Runs Out Luke
1981 Offenbach: Hoffmann meséi Dennis Walken
Kommentek

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Tudtad?

Bruce Willis 3 millió dollárt kapott volna négy forgatási napért az The Expendables – A feláldozhatók 3. című filmben, de kevesellte az összeget, ezért Stallone inkább lecserélte a karaktert Harrison Fordra.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

A Szex az ex után című film forgatásának első napja vasárnapra esett, az egyik forró jelenet így egy valódi masszázsszalonban készült, ami vasárnaponként zárva tart.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.