Filmek a hangulatodra szabva

James D'Arcy

  • Bűnügyi
    33% Bűnügyi
  • Háborús
    33% Háborús
  • Limonádé
    33% Limonádé

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2017 Dunkirk Dunkirk Winnant kapitány
2014 Kamuzsaruk Let's Be Cops Mossi
2013 A sötétség után THE PHILOSOPHERS
2012 Hitchcock Hitchcock Anthony Perkins
2012 Szálljon el a bánat! Overnight Tom
2009 Churchill háborúja Into the Storm Jock Colville
2009 Virtuális valóság Virtuality Dr. Roger Fallon
2002 Sherlock Holmes esete a gonosszal Sherlock: Case of Evil Sherlock Holmes
1999 Az árok The Trench
0 Edwin Jarvis
0 Thomas Schaeffer
Kommentek

Tudtad?

A Lány kilenc parókával film rendezője, Marc Rothemund olyan, Magyarországon is közismert filmeket rendezett korábban, mint a Hangyák a gatyában tinivígjáték, és az Oscar-díjra jelölt Sophie Scholl – Aki szembeszállt Hitlerrel című történelmi dráma.

Tudtad?

Lucía Puenzo, A német doktor című film rendezője azután döntötte el, hogy Natalia Oreiro kapja Eva szerepét, miután látta A kis ellenállóban nyújtott alakítását.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

Ellar Coltrane, a Sráckor főszereplője 7 éves volt a forgatás kezdetekor, mire befejezték a filmet, már a 18. életévét is betöltötte.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.