Filmek a hangulatodra szabva

Gyilkos elegancia

16+ karika
Dressed to Kill

Mesterszám

7.310 7.0 -
3 766 vélemény alapján

Szerintem

Dr. Watson egyik barátja, Julian ’Stinky’ Emery furcsa rablás áldozata lesz. A férfi elkötelezett gyűjtője a zenélő dobozoknak, és a gyűjteményében akad néhány igen értékes és ritka darab, azonban mikor előző nap este valaki rátört, mindössze egy két fontba kerülő fadobozt vitt magával, melyet Emery aznap nyert el egy árverésen. A furcsa eset azonnal felkelti Sherlock Holmes érdeklődését, és mikor kiderül, hogy még két ilyen doboz van közkézen, Holmes és Watson a tulajdonosok felkeresésére indul, ám megdöbbenve tapasztalják, hogy valaki még a gyilkosságtól sem riad vissza, hogy megszerezze ezeket a szemlátomást értéktelen tárgyakat.

Vetítések (tv)

Péntek
  • Filmbox - 07.19. 19:50
Vasárnap
  • Filmbox - 07.21. 08:10

Tudtad?

Tilda Swinton órákat ült a sminkszékben, hogy eljátszhassa a 84 éves Madame D.-t A Grand Budapest Hotel című filmben.

Tudtad?

Kit Harington hihetetlen mértékű fizikai változáson ment keresztül a Pompeji főszerepéért. Bizony, egy gladiátornak nem lehet pocakja.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával film rendezője, Marc Rothemund olyan, Magyarországon is közismert filmeket rendezett korábban, mint a Hangyák a gatyában tinivígjáték, és az Oscar-díjra jelölt Sophie Scholl – Aki szembeszállt Hitlerrel című történelmi dráma.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

Az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus bosszúfilmet a kultikus ausztrál Mad Max ihlette.

Kommentek