Filmek a hangulatodra szabva

Gyilkos elegancia

16+ karika
Dressed to Kill

Mesterszám

7.310 7.0 -
3 766 vélemény alapján

Szerintem

Dr. Watson egyik barátja, Julian ’Stinky’ Emery furcsa rablás áldozata lesz. A férfi elkötelezett gyűjtője a zenélő dobozoknak, és a gyűjteményében akad néhány igen értékes és ritka darab, azonban mikor előző nap este valaki rátört, mindössze egy két fontba kerülő fadobozt vitt magával, melyet Emery aznap nyert el egy árverésen. A furcsa eset azonnal felkelti Sherlock Holmes érdeklődését, és mikor kiderül, hogy még két ilyen doboz van közkézen, Holmes és Watson a tulajdonosok felkeresésére indul, ám megdöbbenve tapasztalják, hogy valaki még a gyilkosságtól sem riad vissza, hogy megszerezze ezeket a szemlátomást értéktelen tárgyakat.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az MPC CGI-szakemberei 6 hónapon át dolgoztak Godzilla pikkelyeinek teljes és részletes kialakításán.

Tudtad?

Eredetileg egy csókjelenet is felvételre került a Kenau című filmben, Monic Hendrickx és Barry Atsma között, de a végleges verzióban kivágták azt.

Tudtad?

David Michôd rendező Eric karakterét kifejezetten Guy Pearce színészre írta az Országúti bosszú című filmben.

Tudtad?

A Bűbáj és kéjelgés című filmben szerepel Santiago Segura, akit legtöbben úgy ismernek: Torrente. A spanyol átváltozóművész itt egészen más arcát mutatja.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Kommentek