Filmek a hangulatodra szabva

Tengeri vadászat

 karika
The Sea Chase

Mesterszám

5.910 6.5 -
1 987 vélemény alapján

Szerintem

Karl Ehrlich, a náciellenes német hajóskapitánynak választania kell az életveszélyes hazatérés és a behódolás között. Ehlrich végül úgy dönt, hogy a nehezebbik utat választja, és Ausztrália partjainál horgonyzó robosztus hajójával Németország felé veszi az irányt. Még nem is sejti, hogy élete leghosszabb útjára indul… A kapitány egyetlen támasza a gyönyörű Elsa, akit akarata ellenére kényszeríttettek kémkedésre. Kettejük törékeny románca jelentheti az utolsó reménysugarat a túlélésre e szívszaggató kalandfilmben.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

David Michôd rendező Eric karakterét kifejezetten Guy Pearce színészre írta az Országúti bosszú című filmben.

Tudtad?

A Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmet a mozikban a "francia Boratként" is emlegetik, mivel a „Borat” legjobb pillanatait idézi, némi franciás sármmal.

Tudtad?

Robert M. Sherman bicegését nem kellett eljátszania a Banks úr megmentése c. filmben, ugyanis térden lőtték a II. Világháborúban, amikor egységével a hírhedt Dachau-i koncentrációs tábort segítettek felszabadítani.

Tudtad?

Orlando Bloom a való életben két évvel idősebb, mint filmbeli apja, Lee Pace, aki Thranduil királyt játssza A hobbit: Smaug pusztasága című moziban.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Kommentek