Filmek a hangulatodra szabva

Ben Wade és bandája

12+ karika
3:10 to Yuma

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Ben Wade-et, a veszélyes bűnözőt elfogják egy kisvárosban, ám őrzése nem olyan egyszerű, mivel bandája már tervezi a szöktetését és támadásra készül. Dan Evans, egy helybeli farmer kapja azt a hálátlan feladatot, hogy a legnagyobb titokban kísérje el a foglyot abba a közeli kisvárosba, ahonnét vonaton szállítják tovább a bíróságra. De a titok napvilágra kerül, így Wade és Evans egy szállodai szobában kénytelen meghúzni magát…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Csajkeverők elsőfilmes rendezője, Tom Gormican maga is a filmnek helyszínt adó New Yorkban élt szingli huszonévesként, így nem esett nehezére megragadni a nagyváros trendi fiataljainak életére jellemző pillanatokat.

Tudtad?

Julianne Moore egy interjúban elmondta: Courtney Love és Patti Smith személyét próbálta összegyúrni Maisie tudja c. filmben, ahol ugyanis egyszerre alakít rockszárt és anyukát.

Tudtad?

A Transformers: A kihalás kora a harmadik rész gigantikus chicago-i csatája után 4 évvel játszódik.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

Habár A Kenau története szerint a holland Haarlemben játszódik, a forgatás Magyarországon volt a kedvezőbb adókörülmények miatt.

Kommentek