Filmek a hangulatodra szabva

Gerard kalandjai

12+ karika
The Adventures of Gerard

Mesterszám

4.810 4.8 -
199 vélemény alapján

Szerintem

1808-ban Napóleon bevonul Spanyolországba, hogy megvédje a császárságot a dél felől érkező támadásoktól. A nagy meleg, a Wellington herceg vezette brit hadsereg, valamint a spanyol gerillák sok borsot törnek a franciák orra alá. Etienne Gerard, a könnyűlovasság kissé együgyű ezredese, a női nem nagy hódolója is részt vesz a hadjáratban. Sőt, óriási megtiszteltetés éri: Napóleon őt szemeli ki arra, hogy üzenetét eljuttassa Massena marsallhoz. Nem sejti szegény, hogy az üzenet hamis, ő pedig pusztán arra szolgál, hogy magára vonja a spanyolok figyelmét, így a zűrzavart kihasználva Massena megszökhessen Morales gróf fogságából...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

Eredetileg Mila Kunis játszotta volna Jackie Kennedy-t, Liam Neeson pedig Lyndon B. Johnson amerikai elnök szerepét kapta volna A komornyik című filmben.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

A Borgman Hollandia hivatalos belépője a 2014-es Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

Kommentek