Filmek a hangulatodra szabva

Gerard kalandjai

12+ karika
The Adventures of Gerard

Mesterszám

4.810 4.8 -
199 vélemény alapján

Szerintem

1808-ban Napóleon bevonul Spanyolországba, hogy megvédje a császárságot a dél felől érkező támadásoktól. A nagy meleg, a Wellington herceg vezette brit hadsereg, valamint a spanyol gerillák sok borsot törnek a franciák orra alá. Etienne Gerard, a könnyűlovasság kissé együgyű ezredese, a női nem nagy hódolója is részt vesz a hadjáratban. Sőt, óriási megtiszteltetés éri: Napóleon őt szemeli ki arra, hogy üzenetét eljuttassa Massena marsallhoz. Nem sejti szegény, hogy az üzenet hamis, ő pedig pusztán arra szolgál, hogy magára vonja a spanyolok figyelmét, így a zűrzavart kihasználva Massena megszökhessen Morales gróf fogságából...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az MPC CGI-szakemberei 6 hónapon át dolgoztak Godzilla pikkelyeinek teljes és részletes kialakításán.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

A Halálos mélységben Aksel Hennie (Petter) autóbalesete nem egészen úgy volt leírva a forgatókönyvben, ahogy végül történt: A Jeep azért borult fel, mert a színész túl éles kanyart vett vele. Bizony, nem egy kaszkadőr borult.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Kommentek