Filmek a hangulatodra szabva

Nyolc harang zúg

12+ karika
When Eight Bells Toll

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Philip Calvert titkos ügynököt megbízzák, derítse ki, hová t_nt az a több millió font érték_ aranyrúd, amelyet a kormányzat orra el_tt lovasítottak meg. A nyomok a skót felföldre vezetnek, ahol a tengerbiológus Roy Hunslett segítségével gyanús körülményekre figyel fel az ellenségesen viselked_ helybéliek között. Azt gyanítják, hogy a luxusjachtjával ott horgonyzó görög mágnásnak, Sir Arthur Skourasnak köze lehet az ügyhöz. Amikor utána akarnak nézni ennek, váratlanul felt_nik Skouras gyönyör_ felesége.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Tudtad?

A Rio 2-ben Eva, Bebel Gilberto karakterét borzasztó, fahangú énekesnek alkották meg, pedig a színésznő valójában rendkívül jó énekesnő, és igen elismert előadóművésznő.

Tudtad?

A Prince Avalanche - Texas hercege forgatása mindössze 16 napot vett igénybe.

Kommentek