Filmek a hangulatodra szabva

Egy kis hely a nap alatt

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A film T. Gyula másfél napját követi nyomon. Pándok városka kétbalkezes pártkáderének ennyi idő alatt kell marxizmusból szigorlatozni Budapesten, szimfonikus zenekart szerezni, a kisvárosból elszármazott karmestertitánt előkeríteni a szombat esti kultúrházmegnyitóra, és vigyázni a Pándok-Fradi meccsen a helybéli szurkolók magaviseletére. Egy átlagos embernek ez megoldhatatlan feladat, de mi a helyzet T. Gyulával?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Ellar Coltrane, a Sráckor főszereplője 7 éves volt a forgatás kezdetekor, mire befejezték a filmet, már a 18. életévét is betöltötte.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Tudtad?

A Herkules című film forgatókönyve a Herkules: Thrák Háborúk című képregény alapján készült.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Kommentek