Filmek a hangulatodra szabva

Egy kis hely a nap alatt

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A film T. Gyula másfél napját követi nyomon. Pándok városka kétbalkezes pártkáderének ennyi idő alatt kell marxizmusból szigorlatozni Budapesten, szimfonikus zenekart szerezni, a kisvárosból elszármazott karmestertitánt előkeríteni a szombat esti kultúrházmegnyitóra, és vigyázni a Pándok-Fradi meccsen a helybéli szurkolók magaviseletére. Egy átlagos embernek ez megoldhatatlan feladat, de mi a helyzet T. Gyulával?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Tudtad, hogy az első sorozat, amit Jamie Oliver csinált, a BBC Pucér szakács (1998–1999) című műsora volt?

Tudtad?

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger-kalózai, a Bad Boys, a CSI és még számtalan szupersikerű film meg tévésorozat producere ezúttal a Távozz tőlem, Sátán! c. produkciójával bizonyítja, hogy minden műfajból ki tudja hozni a legjobbat.

Tudtad?

A Halálos mélység rendezője, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelyből azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino főszereplésével.

Tudtad?

Ellar Coltrane, a Sráckor főszereplője 7 éves volt a forgatás kezdetekor, mire befejezték a filmet, már a 18. életévét is betöltötte.

Tudtad?

A Filmalap a Viharsarok forgatókönyvének fejlesztését 2,6 millió, a film gyártását pedig 60 millió forinttal támogatta.

Kommentek