Filmek a hangulatodra szabva

Feltámad a vadnyugat

16+ karika
Westworld

Mesterszám

7.110 7.1 -
24 868 vélemény alapján

Szerintem

A jövő szenzációs nyaralási lehetősége felnőttek számára, hogy az általunk kiválasztott korban tölthetünk el néhány kellemes napot, robotok körültekintő kiszolgálása mellett. A film főhőse egy vadnyugati várost választ pihenése helyszínéül, azonban kétségbeesetten tapasztalja, hogy a robotok cserbenhagyják, és az álomnyaralás váratlan meglepetéseket tartogat…

amerikai film 1973,
színes sci-fi
Hossz: 90 perc
Korhatár: 16 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Christopher Nolan, miután befejezte a A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, szemmel tartotta a Transcendens forgatását, ugyanis meggyőződése volt, hogy ez a produkció lesz Wally Pfister's debütálása rendezőként.

Tudtad?

A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

Wally Pfister ragaszkodott hozzá, hogy digitális kamera nélkül, analóg formában vegyék fel a filmet, így még a kidolgozásnál sem használtak digitális eszközöket.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Kommentek