Filmek a hangulatodra szabva

Feltámad a vadnyugat

16+ karika
Westworld

Mesterszám

7.110 7.1 -
24 868 vélemény alapján

Szerintem

A jövő szenzációs nyaralási lehetősége felnőttek számára, hogy az általunk kiválasztott korban tölthetünk el néhány kellemes napot, robotok körültekintő kiszolgálása mellett. A film főhőse egy vadnyugati várost választ pihenése helyszínéül, azonban kétségbeesetten tapasztalja, hogy a robotok cserbenhagyják, és az álomnyaralás váratlan meglepetéseket tartogat…

amerikai film 1973,
színes sci-fi
Hossz: 90 perc
Korhatár: 16 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Tudtad?

Habár A Kenau története szerint a holland Haarlemben játszódik, a forgatás Magyarországon volt a kedvezőbb adókörülmények miatt.

Tudtad?

A Csajkeverők forgatókönyvet is jegyző Tom Gormican szándéka egy olyan romantikus vígjáték elkészítése volt, amely elsősorban a férfiak szemszögéből ábrázolja az ismerős helyzeteket.

Tudtad?

A Llewyn Davis világát többek között két Oscar-díjra, három-három Golden Globe-ra és BAFTA-díjra is jelölték, és mások mellett a torontói kritikusok szerint volt a 2013-as év legjobb filmje.

Tudtad?

Az eltűnés sorrendjében kemény északi bosszúfilm, a skandináv országoktól megszokott fekete humorral fűszerezve, ahol az áldozatokat az eltűnés sorrendjében ismerhetjük meg...

Kommentek