Filmek a hangulatodra szabva

Hétalvó

 karika
Sleeper

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A szaxofonistát (Woody Allen) egy balul sikerült operáció után, 1973-ban hibernálták. Kétszáz évvel később egy tudóscsoport a legnagyobb titokban feléleszti. Az antihős döbbenten szemléli a „szép új világot”, ahol egy tolószékes diktátor az úr, mindenről egy fehér kutya dönt, és az Orgazmatron nevű gép – amely egyúttal gyóntatószékként is szolgál – szimulálja a szexet. A földalatti mozgalom azonnal fontos feladatot bíz rá, de a rendőrség elől menekülve kénytelen egy háztartási robot bádogburkában megbújni... – Woody Allen 1973-as sci-fi paródiája.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Dinoszauruszok – A Föld urai című film rendezője, Marco Marenghi rendezte az azonos nevű sorozatot 14 évvel ez előtt.

Tudtad?

2013-ban a Borgman lett az első holland film, ami 38 év után bekerült a cannes-i fesztiválra.

Tudtad?

A Flörti Dancingben, amikor Bruce és Drew táncolnak a parkolóban, és egy kocsi dudálva hajt el mellettük, a sofőr maga Simon Pegg. Ismerhetjük őt a Haláli hullák hajnala, a Paul, és a Vaskabátok című filmekből.

Tudtad?

A Pulykaland egyik jelenetében egy falusi lakos dinamittal dobja meg a pulykákat. A dinamitot azonban csak 1867-ben találták fel, azaz 250 évvel később.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Kommentek