Filmek a hangulatodra szabva

Cápa

16+ karika
Jaws

Tragikus vízi balesetek borzolják Amity-sziget lakóit. Egy megcsonkított lány holttestét veti ki a víz, s valami egyszerűen befalja a kis Alexet. Brody rendőrfőnök - gyanítva, hogy cápa garázdálkodik a part mentén - le akarja záratni a strandot, de a helyiek a polgármesterrel az élen, megakadályozzák. A város egyik gazdag polgára háromezer dollárt ígér annak, aki kifogja és végez a gyilkos cápával. Miután horogra akad egy emberevő tigriscápa, a város ünnepelni kezd. Matt Hooper óceánológus vizsgálata azonban bebizonyítja, hogy nem a gyilkos bestiát fogták ki, ám egyedül Brody hisz neki...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

Behálózva filmbaki: Claudia nadrágja hirtelen kék farmerről fekete leggings-re változik, amikor találkozik Martinnal a kikötőben.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

Durván 200 statisztát szerepeltettek, akik a forgatás végéig maradtak a Non-Stop c. filmben

Tudtad?

A Dolma Lányai olyan nők életét mutatja be, akik a régi hagyományok és a mai modern világ kereszteződésében élnek.

Kommentek