Filmek a hangulatodra szabva

Cápa

16+ karika
Jaws

Tragikus vízi balesetek borzolják Amity-sziget lakóit. Egy megcsonkított lány holttestét veti ki a víz, s valami egyszerűen befalja a kis Alexet. Brody rendőrfőnök - gyanítva, hogy cápa garázdálkodik a part mentén - le akarja záratni a strandot, de a helyiek a polgármesterrel az élen, megakadályozzák. A város egyik gazdag polgára háromezer dollárt ígér annak, aki kifogja és végez a gyilkos cápával. Miután horogra akad egy emberevő tigriscápa, a város ünnepelni kezd. Matt Hooper óceánológus vizsgálata azonban bebizonyítja, hogy nem a gyilkos bestiát fogták ki, ám egyedül Brody hisz neki...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Lars Von Trier kilencedjére dolgozik együtt Udo Kierrel, a német színésszel A nimfomániás című filmben.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Kommentek