Filmek a hangulatodra szabva

Cápa

16+ karika
Jaws

Tragikus vízi balesetek borzolják Amity-sziget lakóit. Egy megcsonkított lány holttestét veti ki a víz, s valami egyszerűen befalja a kis Alexet. Brody rendőrfőnök - gyanítva, hogy cápa garázdálkodik a part mentén - le akarja záratni a strandot, de a helyiek a polgármesterrel az élen, megakadályozzák. A város egyik gazdag polgára háromezer dollárt ígér annak, aki kifogja és végez a gyilkos cápával. Miután horogra akad egy emberevő tigriscápa, a város ünnepelni kezd. Matt Hooper óceánológus vizsgálata azonban bebizonyítja, hogy nem a gyilkos bestiát fogták ki, ám egyedül Brody hisz neki...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Dwayne Johnson kapta volna Cade Yeager karakterét a Transformers: A kihalás kora című filmben, de ő inkább a Herkules főszerepét választotta.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A Gyermekeink című film képviselte Belgiumot 2013-as Oscar díjátadón "A legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

2013-ban a Borgman lett az első holland film, ami 38 év után bekerült a cannes-i fesztiválra.

Kommentek