Filmek a hangulatodra szabva

Hurrikán

 karika
Hurricane

Mesterszám

4.710 4.3 -
412 vélemény alapján

Szerintem

Amerikai csatahajó horgonyzott le az emberi civilizációtól még érintetlen kicsiny dél-tengeri sziget mellett. A kapitány lánya, aki most szakadt ki az amerikai felső tízezer életéből, önmaga számára is váratlanul, szerelemre gyullad egy bennszülött fiú iránt. A közösség rosszallásától kísért románc támogatókra is akad, de csakhamar az akadékoskodó embereknél sokkal gyilkosabb akadállyal kell szembenézniük: pusztító hurrikán közeleg a sziget felé, és kérdéses, túléli-e valaki a szörnyű természeti csapást…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

A Dinoszauruszok – A Föld urai című film rendezője, Marco Marenghi rendezte az azonos nevű sorozatot 14 évvel ez előtt.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Kommentek