Filmek a hangulatodra szabva

A Bounty

12+ karika
The Bounty

Mesterszám

7.110 7.0 -
17 250 vélemény alapján

Szerintem

1789-et írunk. A Brit Királyi Tengerészet Bounty nevű hajója üzleti útra Tahitibe megy. A legénységet elbűvöli a sziget szépsége és gazdagsága, az ott élők szabadsága és különösen a nők varázsos vonzereje. Bligh kapitány növekvő ingerültséggel tapasztalja, hogy emberei elvesztették „angol hidegvérüket˝, és szerinte a vadak között állati ösztönök törtek elő belőlük. Különösen feldühíti, hogy régi jó barátja és elsőtisztje, Christian Fletcher beleszeret a sziget királyának lányába és törzsi szertartás keretén belül feleségül veszi. Amikor szökés vádjával Bligh kapitány többüket keményen megbünteti, lázadás tör ki. Miután a kapitányt és néhány hű emberét egy kis csónakban vízre bocsátják, nem marad más választásuk, mint hogy szökevényekként egy távoli szigeten új életet kezdjenek... E mű a híres Marlon Brando-féle Lázadás a Bountyn című film újra-feldolgozása, parádés szereposztással.

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • Filmcafé - 05.26. 08:05
Kedd
  • Filmcafé - 05.28. 12:25

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

Bár a Lucy ázsiai jeleneteit Taiwanon forgatták, Mr. Jang és csatlósai koreai nyelven beszélnek.

Tudtad?

A Flörti Dancingben, amikor Bruce és Drew táncolnak a parkolóban, és egy kocsi dudálva hajt el mellettük, a sofőr maga Simon Pegg. Ismerhetjük őt a Haláli hullák hajnala, a Paul, és a Vaskabátok című filmekből.

Tudtad?

A Vérkötelék Guillaume Canet rendező első angolul készült filmje.

Tudtad?

A Jack Ryan: Árnyékügynök a 2013. október elsején elhunyt Tom Clancy író és producer utolsó alkotása.

Kommentek