Filmek a hangulatodra szabva

Broadway Danny Rose

12+ karika
Broadway Danny Rose

Mesterszám

8.010 7.5 -
17 823 vélemény alapján

Szerintem

Danny Rose, a színészügynök mindig rossz lóra tesz, eddig még egyetlen ügyfele sem lett sikeres. Aztán az egyik patronáltja mégis befutni látszik - Dannynek mindössze annyit kell tennie, hogy az illető barátnőjével jelenik meg a koncertjén. Igen ám, csakhogy a lány egy féltékeny maffiózó kedvese...

amerikai film 1984,
fekete-fehér vígjáték
Hossz: 81 perc
Korhatár: 12 év

Szereplők

Stáb

Vetítések (tv)

Kedd
  • Cinemax - 06.18. 04:35
Hétfő
  • Cinemax - 06.24. 16:50

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Az FC Barcelona a világ legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja. A sikerek megalapozásában kiváló magyar játékosoknak is kulcsszerepe volt. A Magyarok a Barcáért című film a Barcelona magyar hőseit mutatja be nem mindennapi módon.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Kommentek