Filmek a hangulatodra szabva

Hermelin

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Egy elhagyott nagy szerelem. Egy befutott bohém író. Egy gondoskodó, nagynevű színésznő szerető. És egy eltitkolt gyermek. Kész a bonyodalom Szomory Dezső Hermelinjében, melytől felbolydul a századelő Budapestjébe ágyazott történet minden szereplőjének élete. Pálfy Tibor, a csalfa író nagy szerelméről írott színdarabjának bemutatóján toppan be az író lakásába e nagy szerelem tárgya, Tóth Hermin, hogy kolozsvári színházi szerződése idejére a férfinál hagyja közös gyermeküket...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

A Rio 2-ben Eva, Bebel Gilberto karakterét borzasztó, fahangú énekesnek alkották meg, pedig a színésznő valójában rendkívül jó énekesnő, és igen elismert előadóművésznő.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

Godzilla taraja a feje búbjától a farka hegyéig 89 hegyes részből áll.

Tudtad?

A Pulykaland egyik jelenetében egy falusi lakos dinamittal dobja meg a pulykákat. A dinamitot azonban csak 1867-ben találták fel, azaz 250 évvel később.

Kommentek