Filmek a hangulatodra szabva

Sherlock Holmes kalandjai – A Vérbükk kastély

 karika
Sherlock Holmes

Mesterszám

7.710 - -
 

Szerintem

Egy hideg, koratavaszi estén távirat érkezik a Baker Street 221/b. lakójának, Mr. Sherlock Holmesnak. A táviratot Violet Hunter kisasszony küldte, aki két héttel korábban tanácsot kért a mesternyomozótól, vajon elvállalja-e a Hampshire bájos kis zugában, Winchestertől öt mérföldnyire lévő Vérbükk kastély urának állásajánlatát. Jephro Rucastle, ez a figyelmes, lebilincselően kedves ember a fia mellé keresett nevelőnőt. Hunter kisasszony igent mondott, ám azóta történt egy és más, ami elbizonytalanította. Miért kellett rövidre vágatnia gyönyörű, hosszú gesztenyebarna haját? Miért kell kékben járnia, ráadásul a gazdája lányának ruhájában? Miért kell fura szertatásokban rész vennie? És miért vannak a kastély egyik szárnyán spalettával lezárva az ablakok? A táviratban Violet arra kéri Holmes-t, hogy haladéktalanul utazzon Winchesterbe. Holmes rosszat sejt és – mint mindig – most sem alaptalanul...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Tudtad?

Carlo Collodi meséje, a Pinokkió 1881-ben indult hódító útjára, akkor még Egy bábu története címmel jelent meg folytatásos történetként egy gyermekújságban.

Tudtad?

2013-ban a Borgman lett az első holland film, ami 38 év után bekerült a cannes-i fesztiválra.

Tudtad?

Taylor Schilling kiütötte Abbie Cornish-t és Katie Cassidy-t a Szerencsecsillag női főszerepéből.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Kommentek