Filmek a hangulatodra szabva

Sherlock Holmes kalandjai – Az utolsó eset

 karika
The Adventures of Sherlock Holmes – The

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Doktor Watson ugyancsak meglepődött, amikor egy Áprilisi estén Sherlock Holmes sápadtan és soványan beállított hozzá a rendelőbe. A mesteredetektív fölöttébb furcsán viselkedett, becsukatta az ablak fatábláit és előrevetítette, hogy a hátsó kert falán át fog távozni hamarosan. Ökle két helyen is sebes volt és véres, megviselt arcáról bárki leolvashatta, hogy idegei pattanásig feszültek. Amikor pedig arra kérte régi bizalmasát, utazzon el vele egy hétre külföldre, Watson doktor komolyan megrémült. Ám mivel felesége épp családi látogatáson volt, nem esett nehezére igent mondani barátjának. Mint Holmes rövid és igen izgatott elbeszéléséből megtudta, a rejtélyes ügy hátterében Moriarty professzor, Európa legügyesebb és legelszántabb gonosztevője áll. De nem csak neki, hanem egy hatalmas bűnszövetkezetnek is az útjába ˝tolakodott˝ Holmes barátunk, akinek az élete így komoly veszélyben forog. Moriarty professzor szavaival élve: vagy félreáll, vagy eltapossák. Lehet, hogy ezúttal mégis a Rossz győz...? Lehet, hogy ez lesz az utolsó eset...?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Sráckor című film 45 forgatási napja 2002 májusától 2013 augusztusáig tartott.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk főszerepeit, James és Ben karakterét eredetileg Dwayne Johnson-nak és Ryan Reynolds-nak szánták.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Kommentek