Filmek a hangulatodra szabva

Macskafogó

6+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Macskabanditák gengszter szindikátusba szervezkedve készülnek a törvényszegő egerek elleni végső leszámolásra. A háború az egerek számára reménytelennek tűnik. Vagyis majdnem, mert Intermaus, az egér „Interpol” megtudja, hogy a Távol-Keleten él egy bizonyos Fushimishi, aki csodafegyvert talált ki a macskák ellen. A fegyver segítségével már lehetségesnek tűnik a macskák legyőzése, ezért ügynököt küldenek a megszerzésére. A ravasz macskák vérszomjas patkányokat bérelnek fel az egerek ügynökének megsemmisítésére. Az ádáz háború végül is sok viszontagság után békekötéssel ér véget.

A rajzfilmklasszikus 4K minőségben restaurált képpel és digitálisan felújított hanggal kerül újra a vászonra, a Magyar Nemzeti Filmalap - Filmarchívum igazgatóság és a Pannonia Entertainment filmforgalmazó együttműködésében 2018. szeptember 13.-tól országszerte több mint negyven moziban vetítik.

kanadai-magyar-német film 1986,
színes rajzfilm
Hossz: 92 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2018. 09. 13., csütörtök Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Stáb

Vetítések (tv)

Szerda
  • TV2 - 05.01. 15:55

Tudtad?

Abigail Breslin (Jean) az Augusztus Oklahomában szereplőválogatására 39 fokos lázzal ment el.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

A Pulykaland egyik jelenetében egy falusi lakos dinamittal dobja meg a pulykákat. A dinamitot azonban csak 1867-ben találták fel, azaz 250 évvel később.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Kommentek