Filmek a hangulatodra szabva

Sherlock Holmes visszatér – Szökés az internátusból

 karika
The Adventures of Sherlock Holmes – The

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Egy hírneves és előkelő internátus alapítója és igazgatója dr. Thorneycroft Huxtable professzor ugyancsak drámai módon toppan be a Baker Street 221/B alatti rezidenciába. Alighogy becsukódik mögötte az ajtó, a termetét és küllemét tekintve is fenséges alak teljes hosszában elterül a kandalló előtti medvebőrön. Mint kiderült nem csupán a testi, lelki kimerültség és a hosszú út okozta éhség és fáradtság terítette le emberünket, hanem a hír, hogy internátusának legféltettebb tanulója, Holdernesse hercegének egyetlen fia, a tízesztendős Lord Saltire három napja – egy Májusi reggelre virradóra – nyomtalanul eltűnt. A jelek szerint nem egyedül szökött meg, mivel a névsorolvasásnál Heidegger, a némettanár is hiányzott. Lord Saltire és Heidegger az igazgató szerint soha egyetlen szót sem váltottak egymással. Vajon mi köze lett a két embernek egymáshoz? Önszántából ment el az ifjú lord, vagy elrabolták? Vajon mit tartalmazott a levél, amelyet épp eltűnésének napján kapott hercegi édesapjától? Sherlock Holmes és Doktor Watson haladéktalanul a helyszínre utazik...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Gary Poulter, aki Wade-et (G-Daawg) alakítja a Joe című filmben, egy hajléktalan, ugyanis a rendező, David Gordon Green szokása, hogy helyi lakosokat toborozzon filmjeibe. Polter néhány hónappal a film befejezte után az utcákon halt meg.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

A Niko – Kistesó nagy bajban című film a harmadik finn 3D-ben készült mozi, mindhárom animációs.

Kommentek