Filmek a hangulatodra szabva

Ragadozó

16+ karika
Predator

Mesterszám

8.310 7.8 -
276 926 vélemény alapján

Szerintem

Dutch Schaefer és csoportja a CIA-tól azt a megbízatást kapja, hogy mentsen ki néhány, a dél-amerikai dzsungelben terroristák fogságába esett amerikai katonát. A helyszínen kiderül, hogy a fogva tartottakat kegyetlenül megcsonkították és ők már semmit sem tudnak tenni. Amikor az egység visszaindulna, félelmetes dolgok történnek: a csapat tagjai úgy érzik, mintha valaki a nyomukban járna, valamilyen titokzatos erő, különös, számukra láthatatlan lény kísérné őket…

Vetítések (tv)

Szerda
  • Mozi+_OTT - 01.23. 21:30
Szombat
  • Mozi+ - 01.26. 03:05

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Tudtad?

Yesim Ustaoglu, A pokol kapujában rendezőnője az egyik legjelentősebb török rendező. Korábban a Pandora szelencéjével San Sebastianban, az Utazás a napba című alkotásával Berlinben szerepelt és mindkét "A" kategóriás fesztiválon díjazták filmjeit.

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Kommentek