Filmek a hangulatodra szabva

Ragadozó

16+ karika
Predator

Mesterszám

8.310 7.8 -
276 926 vélemény alapján

Szerintem

Dutch Schaefer és csoportja a CIA-tól azt a megbízatást kapja, hogy mentsen ki néhány, a dél-amerikai dzsungelben terroristák fogságába esett amerikai katonát. A helyszínen kiderül, hogy a fogva tartottakat kegyetlenül megcsonkították és ők már semmit sem tudnak tenni. Amikor az egység visszaindulna, félelmetes dolgok történnek: a csapat tagjai úgy érzik, mintha valaki a nyomukban járna, valamilyen titokzatos erő, különös, számukra láthatatlan lény kísérné őket…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Bruce Willis 3 millió dollárt kapott volna négy forgatási napért az The Expendables – A feláldozhatók 3. című filmben, de kevesellte az összeget, ezért Stallone inkább lecserélte a karaktert Harrison Fordra.

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

Jason Segel és Cameron Diaz a Szexvideó előtt a Rossz tanár című filmben is szerelmespárt alakítottak.

Kommentek