Filmek a hangulatodra szabva

Ragadozó

16+ karika
Predator

Mesterszám

8.310 7.8 -
276 926 vélemény alapján

Szerintem

Dutch Schaefer és csoportja a CIA-tól azt a megbízatást kapja, hogy mentsen ki néhány, a dél-amerikai dzsungelben terroristák fogságába esett amerikai katonát. A helyszínen kiderül, hogy a fogva tartottakat kegyetlenül megcsonkították és ők már semmit sem tudnak tenni. Amikor az egység visszaindulna, félelmetes dolgok történnek: a csapat tagjai úgy érzik, mintha valaki a nyomukban járna, valamilyen titokzatos erő, különös, számukra láthatatlan lény kísérné őket…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Kommentek