Filmek a hangulatodra szabva

Ragadozó

16+ karika
Predator

Mesterszám

8.310 7.8 -
276 926 vélemény alapján

Szerintem

Dutch Schaefer és csoportja a CIA-tól azt a megbízatást kapja, hogy mentsen ki néhány, a dél-amerikai dzsungelben terroristák fogságába esett amerikai katonát. A helyszínen kiderül, hogy a fogva tartottakat kegyetlenül megcsonkították és ők már semmit sem tudnak tenni. Amikor az egység visszaindulna, félelmetes dolgok történnek: a csapat tagjai úgy érzik, mintha valaki a nyomukban járna, valamilyen titokzatos erő, különös, számukra láthatatlan lény kísérné őket…

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • Film Now - 11.22. 01:30

Tudtad?

Don Diego szerepét Árpa Attila (magyar színész, producer, gyártásvezető, a VV ötletgazdája) alakítja a holland Keanu című kosztümös, történelmi filmben, ami sokszínű munkásságát tekintve is igen meglepő tőle.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Tudtad?

A Tessék mosolyogni! c. film képviselte Grúziát a 2013-as Oscar díjátadón, a Legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

A Sráckor című film 45 forgatási napja 2002 májusától 2013 augusztusáig tartott.

Kommentek