Filmek a hangulatodra szabva

Végzetes vonzerő

16+ karika
Fatal Attraction

Mesterszám

7.010 6.9 -
52 023 vélemény alapján

Szerintem

Dan nyugodtan éli mindennapjait, amíg meg nem ismerkedik Alexszel. A kellemes kaland azonban végzetes következményekkel jár, Alex ugyanis nem hajlandó tudomásul venni, hogy a kapcsolatnak vége, és a továbbiakban a férfi számára csupán emlék. Túlfűtött érzelmei fokozatosan őrült gyűlöletbe csapnak át, tönkretéve a férfi addig harmonikus családi életét, s még a gyilkosságtól sem riad vissza.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Tudtad?

Robert M. Sherman bicegését nem kellett eljátszania a Banks úr megmentése c. filmben, ugyanis térden lőtték a II. Világháborúban, amikor egységével a hírhedt Dachau-i koncentrációs tábort segítettek felszabadítani.

Tudtad?

A hangtechnikusok 3.5 méter magas, 5.5 méter széles 100 000 wattos hangrendszert vittek a forgatás helyszínére, hogy eredeti, épített környezetben rögzíthessék Godzilla legendás, mindent elsöprő üvöltését.

Tudtad?

Dahan tökéletesen választotta ki a Grace: Monaco csillaga szereplőgárdáját: az elegáns, és finom Grace-t Nicole Kidman, a mindig határozott és eltökélt III. Rainert pedig Tim Roth kelti életre, Maria Callas szerepében pedig Paz Vega tündököl.

Tudtad?

Megan Hilty játszotta Glindát a Wicked című musicalben, ami az Óz alapsztorijára épül, 2014-ben pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmben adja a Kínai hercegnő hangját.

Kommentek