Filmek a hangulatodra szabva

Sherlock Holmes visszatér – Ezüstcsillag

 karika
The Return of Sherlock Holmes – Silver B

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Ezüstcsillag, az ötéves arabs ló minden elképzelhető díjat megnyert már szerencsés tulajdonosa, Ross ezredes számára. A versenyre járók kedvence, még sohasem csalódtak benne, mindig óriási pénzeket tettek rá. Most is ő a Wessex-i Kupa esélyese. Az ezredes istállójában, King´s Pylandban őrzik nagy gonddal, hiszen nyilvánvaló, hogy sokak érdeke azt kívánja. Ezüstcsillag ne induljon a jövő heti versenyen. John Straker, az ezredes hajdani zsokéja és idomárja három lovászfiúval egyetemben éjjelét és nappalát az istállóban tölti. Ám egy reggel az ezredes házanépe mégis arra ébred, hogy Ezüstcsillagnak nyoma veszett. Nem sokkal később megtalálják a szerencsétlensorsú John Straker holttestét. A nyomokból ítélve a gyilkosság idején a ló még ott volt Straker mellett. Ki lehet a gyilkos? Hova lett Ezüstcsillag? Ki keverhetettt ópiumot a lovászfiúk vacsorájába? És vajon miért ment le a lovakhoz Straker éjszaka közepén? Mi nyugtalaníthatta ennnyire? Sherlock Holmes és Doktor Watson Dartmoorba, pontosabban King´s Pylandba tart...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

A Bérgavallér azon ritka filmek közé tartozik, amelyekben szerepel Woody Allen, de nem ő volt a rendező.

Tudtad?

Ellar Coltrane, a Sráckor főszereplője 7 éves volt a forgatás kezdetekor, mire befejezték a filmet, már a 18. életévét is betöltötte.

Tudtad?

Nem volt se fodrász, se sminkes az Idegen a tónál forgatásán, ugyanis a stábban nem is voltak ilyen tagok!

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Kommentek