Filmek a hangulatodra szabva

Sherlock Holmes visszatér – San Pedro tigrise

 karika
The Return of Sherlock Holmes – Wisteria

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Egy Márciusi reggelen bozontos hajú, rendezetlen öltözetű, ám amúgy igen tekintélyes
külsejű férfiú állít be Sherlock Holmes Baker Street-beli rezidenciájára, a kétségbeesett
Mr. Scott Eccless. Egy kis szíverősítő segítségével szóra tudják bírni a holtsápadt
férfit, aki a következő történetet beszéli el: agglegény lévén mindig is szerette a társaságot. Barátainál találkozott egy előkelő, ifjú és kellemes modorú spanyol
fiatalemberrel, Mr. Aloysius Garciával. Összebarátkoztak, s amikor az meghívta néhány napra a házába, igent mondott rá. A látogatás azonban nem a várakozásai szerint alakult. A különös, elhagyatott házban, csak a ház gazdája és annak furcsa szolgája fogadta. Ízetlen vacsorájukat magányosan költötték el. A házigazda végig nyugtalannak látszott. A vacsora végén a szolga egy papírt nyújtott át gazdájának. Elolvasva az üzenetet, Garcia Aloysius hallgatásba süppedt. Tizenegykor nyugovóra tértek. Mikor Mr. Eccless másnap felébredt a házat üresen találta. Elsőre azt hitte, egy goromba tréfa áldozata, ám hamarosan kiderült, hogy az éjszaka folyamán Garcia Aloysius gyilkosság áldozata lett és az elsőszámú gyanúsított Scott Eccless...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Monty Python Live filmre vett és mozikban vetített színpadi feldolgozásában több klasszikus jelenetet is újraértelmeztek a Monty Python Repülő Cirkusza című kultikus TV-sorozatból.

Tudtad?

Taylor Schilling kiütötte Abbie Cornish-t és Katie Cassidy-t a Szerencsecsillag női főszerepéből.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

A Borgman Hollandia hivatalos belépője a 2014-es Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

Kommentek