Filmek a hangulatodra szabva

A családban marad

 karika
Immediate Family

Mesterszám

6.110 6.1 -
1 142 vélemény alapján

Szerintem

Linda és Michael 10 éve élnek boldog házasságban, egyetlen bánatuk, hogy nem lehet gyermekük. Rátalálnak egy fiatal lányra, Lucy-ra, aki hajlandó születendő gyermekét örökbe adni nekik. A házaspár és Lucy között a várakozás heteiben egyre mélyebb érzelem alakul ki, ami kérdésessé teszi, hogy sikerül-e a szülés utáni elválás…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Tudtad?

Michael Fassbender egy pár percre sokkos állapotba került az erőszak-jelenet felvétele után a 12 év rabszolgaság forgatása közben.

Tudtad?

A Szörny mentőakcióban ahol Scorch ráírja a nevét a padlóra, rajta kívül rengeteg kitalált karakter autogramja volt látható, pl. : ALF (1986), Bender, E.T., EVA, Godzilla (1954), Goku, Kal-El, Mulder, Tinkey Winkey, Venom, Wall-E és Zaphod Beeblebrox.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Tudtad?

Habár Felicity Jones középiskolás tinilányt alakít a Kísértés c. filmben, valójában 28 éves volt a forgatás alatt, a film megjelenésekor pedig 30.

Kommentek