Filmek a hangulatodra szabva

Egy vírus áldozatai

 karika
The Littlest Victims

Mesterszám

6.210 6.2 -
17 vélemény alapján

Szerintem

Dr. James Oleske az AIDS szakértője. Ezen a területen belül is az AIDS fertőzött gyermekek megmentésével foglalkozik, folyamatosan hadakozva kollégáival, akiket arról akar meggyőzni, hogy a gyermekek azért kapták meg a gyógyíthatatlan betegséget mert szüleik betegek voltak.

amerikai film 1989,
színes filmdráma
Hossz: 105 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája főhőséről egy pszichiátriai tünetegyüttest is elneveztek. Kleist híres regényhőse, Kohlhaas Mihály egészen addig a törvénytisztelő polgár mintapéldánya, amíg egy fel nem dolgozott sérelem hatására az egyéni bosszúálláshoz folyamodik.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

Orlando Bloom a való életben két évvel idősebb, mint filmbeli apja, Lee Pace, aki Thranduil királyt játssza A hobbit: Smaug pusztasága című moziban.

Kommentek