Filmek a hangulatodra szabva

Szép remények

 karika
Great Expectations

Mesterszám

7.410 7.6 -
298 vélemény alapján

Szerintem

Pip egy nap a parton sétálva, egy szökött fegyenccel találkozik, aki segítséget kér tőle. A fiú persze fél a fenyegetéstől, ezért teljesíti a kérését, ami aztán az egész életét meghatározza. A fiatal festőtehetséget ezután sok csalódás éri a szerelemben és a munkájában egyaránt, ezért felhagy a festéssel és halásznak áll. Egy nap azonban egy titokzatos jótevő kiállítás szervez neki, New Yorkban, ami nagy népszerűséget hoz számára. New Yorki hétköznapjaiban pedig feltűnik a rejtélyes idegen, aki ismét segítséget kér tőle, majd az is kiderül, hogy ki is Pip titokzatos támogatója...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Dolma Lányai olyan nők életét mutatja be, akik a régi hagyományok és a mai modern világ kereszteződésében élnek.

Tudtad?

A Csajkeverők női főszerepét játszó, mindössze 24 esztendős Imogen Poots fiatal kora ellenére veteránnak számít a kamerák előtt, filmes karrierjét ugyanis éppen 10 évvel ezelőtt, a V mint vérbosszú című akció-thrillerben kezdte.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

A Flörti Dancingben, amikor Bruce és Drew táncolnak a parkolóban, és egy kocsi dudálva hajt el mellettük, a sofőr maga Simon Pegg. Ismerhetjük őt a Haláli hullák hajnala, a Paul, és a Vaskabátok című filmekből.

Tudtad?

A Jack Ryan: Árnyékügynök a 2013. október elsején elhunyt Tom Clancy író és producer utolsó alkotása.

Kommentek