Filmek a hangulatodra szabva

Tiszta vérvonal

 karika
Of Pure Blood

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Mar Browning az egyik legvidámabb bajor ünnepségsorozat, az Oktoberfest során veszti életét. A 21 éves diák egy müncheni sörcsarnokban valami sértőt mond az ott mulatozó helybelieknek és a biztonságiak lelövök. A fiú anyja, Alicia New Yorkban, munka közben szerez tudomást a szörnyű hírről. Nem elég, hogy el kell fogadnia a fia halálát, a State Department emberei azt is közlik vele, hogy Mark csatlakozott a neonácikhoz. Alicia, akinek apja Dachauban vesztette az életét, nem akar hinni a vádaknak és maga indul el Európába, hogy kiderítse az igazságot. Németországban nemcsak az bizonyosodik be, hogy Mark jól ismerte Hitler elméleteit az árja faj fenntartásáról, hanem egy német lánytól gyereke is született...

amerikai film 1989,
színes filmdráma
Hossz: 89 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Tudtad?

A Transformers: A kihalás kora a harmadik rész gigantikus chicago-i csatája után 4 évvel játszódik.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.

Tudtad?

Lucía Puenzo írta a könyvet, amin A német doktor című film története alapszik, de ő írta a forgatókönyvet, ő rendezte a filmet, és ő volt a producer is.

Kommentek